Hulladékgyűjtő edényzet

2018-ban új, saját termékkel bővült termékpalettánk, 120 L -es hulladékgyűjtő edényzettel. A gyártott edények megfelelnek az EN 840-1, EN 840-5, EN 840-6, PAH, RAL GZ951, Directive 2000/14/EC, GS MARK szabványoknak, és CE minősítéssel rendelkeznek.

A termék több féle színben elérhető, mely a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás előírásainak megfelel.

Fröccsöntött háztartási gépalkatrészek

A fröccsöntés termén nagy szaktudással és folyamatos fejlesztésekkel magas darabszámban gyártunk háztartási gépalkatrészeket. Multinacionális gyártó partnereink stabil beszállítójaként a háztartás minden területén ott vagyunk. Anyagismeretünk és lborunk lehetővé teszi, hogy termékeink kifogástalan minőségben kerüljenek partnereinkhez. Nagy hangsúlyt fektetünk a hatékonyságra, így a robotizálás és a hulladékvisszadolgozás kiemelt a szerepet kap üzemeinkben. 

Üzemünk korszerű és új fröccsöntő gépekkel és kiegészítő berendezésekkel felszerelt.

Flakonfúvás

Az élelmiszeripari csomagoló anyagok gyártása meghatározó üzletágunk. Főként PET alapanyaggal dolgozunk, mely mára a leggyakoribb  alapanyag a flakongyártásban.

Image

Kiegészítő szolgáltatások

Meghatározó erőforrással és tapasztalattal rendelkezünk ipari összeszerelésben is. Fejlesztéseinkből nem hagyjuk ki a szerelő egységeinket sem, a minél hatékonyabb termékösszeszerelés érdekében. Előnyünkre válik ezáltal az is, hogy így komplex szolgáltatással állhatunk partnereink rendelkezésére, az üzemeinkben legyártott alkatrészek összeszerelési szolgáltatásunk már egy magasabb szintet képvisel a piacon.

Ezen túlmenően a fröccsalkatrészek különféle díszítése, tamponnyomatolása, prégelése is szolgáltatásaink közé tartozik, mely egyedivé teszi a terméket.

Termékeink hozzáadott értékét növeli még a jól felszerelt és szakemberek álal működtetett laborunk is. Laboratóriumi körülmények között a fröccsöntéshez szorosan kapcsoldóva folyamatos minőségellenőrzés, színbemérés folyik. Az új termék bevezetése során teljes technológiát állítottak fel kollégáink.

Megrendelőink készséggel fordulhatnak hozzánk kivitelezési munkálatokon kívül még új technologia bevezetése, műszaki tervezés esetén is. Az országos szinten több gyártó fordult már hozzánk a technologizálás  terén is.

Műanyag gyeprács

A műanyag gyeprács minőségi termék, mely sokféle képen felhasználható. Gyalogos és gépkocsi utak kiépítéséhez, rézsűhöz, valamint kerti dekoráció kialakítására, talaj kiegyenlítésére és fenttartására. Előnye a beton gyepráccsal szemben, hogy könnyű lerakni, nem égeti ki a füvet mint a beton (a beton elszívja a vizet a növénytől), bármikor felszedhető és újra lerakható. Telepítése egyszerű, nem szükséges hozzá kertészeti végzettség, a műanyag gyeprácsok egymáshoz rögzíthetőek illetve toldhatóak.

 

Műanyag gyeprács adatok

 Szín:  zöld
 Méret:  50 cm X 50 cm
 Magasság:  4 cm
 Sejtméret:  87x33 mm
 Anyag:   UV álló (PP) műanyag
(újrahasznosított granulátum)
 Anyag vastagság:  2-4 mm
 Súly:   1,136 Kg
 Hőállóság:  -50C°/+90C°
Terhelhető: 2,5 tonna/db

4 darab gyeprács 1 m2 területre elegendő!