CÉGÜNKRŐL

Üdvözöljük!

Az SP HUNGARY Zrt. az elmúlt évek során a műanyagipar meghatározó szereplőjévé vált. Alapítása óta azon dolgozunk, hogy termékeink a lehető legjobb minőségben és rövid határidővel elérhetőek legyenek mind a hazai mind az európai piacon.  Közel 5000 m2 terület szolgálja a gyártást, korszerű berndezésekkel felszerelt üzemeinkben.

Elődeink 60 éves tapasztalata hozzájárult ahhoz, hogy a Zrt egy innovatív és modern vállalattá növekedjen. A saját létesítményekkel és új gépparkkal meghatározó beszállítókká váltunk a hazai és multinacionális gyártó partnereinknél.

Depositphotos 115470632 xl 2015

Tevékenységek

Modern fröccsöntési és flakonfúvási technológiával, illetve összeszereléssel komplex feladatokkal állunk vevőink szolgálatában a tervezéstől a kivitelezésig. A gyártást támogatva akkreditált laborral kísérjük végig a termelési folyamatokat. Telephelyeinken meglévő, 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkező üzemeket integráltunk egy vállalati struktúrába, szem előtt tartva a hatékonyan és gazdaságos működést, a vállalat versenyképességének fenntartása érdekében. A klasszikus gyártás mellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtani tudjuk partnereinknek, többek között tamponnyomás, színbeállítás- és bemérés, prégelés, csőhegesztés, kompaundálás

A termékek megfelelőségének biztosításáról a többlépcsős ellenőrzési folyamatok gondoskodnak. A bevezetett ISO 9001, 22000 és HACCP szabvány garancia a vevőinknek a kiváló minőségű termékek előállítására.

Bevezetés alatt lévő szabványaink: ISO 14001:2005, MSZ 28001:2008, ISO/TS 16949:2010

Tamponnyomás

Tamponnyomás

Prégelés

Prégelés

Színbemérés

Színbemérés

Színbeállítás

Színbeállítás

Csőhegesztés

Csőhegesztés

Kompaundálás

Kompaundálás

Tanúsítványok

A termékek megfelelőségének biztosításáról a többlépcsős ellenőrzési folyamatok gondoskodnak. A bevezetett ISO 9001,22000 és HACCP szabvány garancia a vevőinknek a kiváló minőségű termékek előállítására.
certop iso 9001
certop iso 22000
certop iso haccp